Exelerating Bestuurdersportaal

Aon en Naris gaan samenwerken

Aon publiceert op haar website:

“Risicoadviseur Aon en ontwikkelaar van risicomanagementsoftware Naris gaan samenwerken. Klanten van Aon krijgen toegang tot de risicomanagementsoftware NARIS GRC. Andersom krijgen klanten van Naris toegang tot de expertise van Aon.

Met de samenwerking ontstaat een combinatie van Nederlands’ grootste adviesteam op het gebied van risico- en crisismanagement met de meest gebruikte en pragmatische risicomanagementsoftware.

Als risicoadviseur brengt Aon risico’s in kaart en legt deze vast in een risicoprofiel. Op basis van dit risicoprofiel adviseert Aon over maatregelen die de risico’s beperken, zoals business continuity management, crisismanagement en risicofinanciering. Dit sluit aan op de behoefte bij zowel klanten als regelgevende instanties om de focus bij nieuwe, opkomende risico’s te leggen op het weerstands- en herstelvermogen van organisaties (het zogeheten ‘resilience’).

Naris (35 medewerkers – red) is een Nederlandse organisatie met 15 jaar ervaring op het gebied van governance, risicomanagement, compliance en audit en heeft met NARIS GRC de meest gebruikte risicomanagementtool in hand”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Ga naar bericht Aon en Naris gaan samenwerken

About author

Related Articles

Copyright © 2017 - Exelerating b.v. | Alle rechten voorbehouden. Kamer van Koophandel 65727746 - BTW NR. NL856234011B01 - IBAN NL29 INGB 0007210575. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van deze website en zijn op te vragen via contact@exelerator.nl .